Regionale veldritcompetitie Zuid Holland

De derde veldrit bij  Ahoy

Inspanning en ontspanning in de veldrit bij Ahoy’. Foto’s zijn mits onvermeld van Koos ‘t Hart. De andere van Henk Harrevelt. Op zijn site www.harfoto.nl vind men er meer. Zoals ook op de facebook pagina van foto koos

Het was opnieuw een geslaagde veldrit bij de RWC Ahoy’ in Rotterdam. Ondanks verbouwingen van het bestaande parkoers was men er in geslaagd een aantrekkelijk cross uit te zetten, waaraan de deelnemers met plezier hun handen vol hadden.  Er werd dan ook met veel instelling de nodige strijd geleverd, alleen, er hadden wel wat meer renners acte de préséance mogen geven, het had het werk van de Ahoy’ vrijwilligers meer voldoening gegeven. Maar we komen nog een keer terug aan de Doenkade, wellicht dat er dan nog meer belangstelling is. Voorlopig rijden we tweede kerstdag bij Swift in Leiden en zaterdag 28 december bij Excelsior in Gouda. Ook deze clubs doen er alles aan om een geslaagde veldrit te organiseren, dus jullie deelname wordt met plezier verwacht.

Opnieuw ging de zege in de A-klasse naar Jardi Christiaan van der Lee. De vijfde zege voor het jonge talen, de vierde in successie. Hij werd op het podium geflankeerd door Gaël Tack, helaas had  nummer twee Carlo van den Berg geen tijd voor de huldiging.

 

 

Peter Kooistra was in de B-klasse opnieuw de winnaar. Voor de sponsor en lijstaanvoerder van deze competitie zijn derde zege. Martijn Geenen werd tweede, de Barrhopoorter bevestigde zijn opgaande vorm. Net als zijn toekomstige clubgenoot Bert van der Klooster dat deed met zijn derde plaats.

Uitslag B+D klasse; https://results.sporthive.com/events/PC1753774/races/5695989

In de D-klasse was Larissa Hartog de beste voor Leonie Bos en Joyce van der Peet