Regionale veldritcompetitie Zuid Holland

GP Cycling breidt uit

BREAKING NEWS!!!:
Het gaat dan echt gebeuren vanaf januari 2021:
Vanwege de sterke groei, toenemende vraag en unieke kans in samenwerking met fietsenzaak De Fietsen van Ambacht, gaat GP Cycling op de 1e etage de sportafdeling runnen als shop-in-shop principe van deze mooie fietsenzaak.
Vanaf januari 2021 kunt u bij ons terecht op de 1e etage van dit mooie pand. Vanaf half januari hopen we de kleine aanpassingen / verbouwing klaar te hebben.
Wij hopen u snel te zien op ons nieuwe adres, de koffie staat klaar!
Quote tekst nieuwsbrief van fietsenzaak De Fietsen van Ambacht:
In dit artikel is te lezen dat o.a. een sportafdeling om steeds meer specialisme vraagt. Om aan deze vraag en de verwachting te kunnen voldoen hebben we een partner gezocht die dat beter waar kan maken. GP Cycling van Gerard en Peter Kooistra, wat ruim 9 jaar geleden begon als een team in de wielersport. In de zomer met wegwedstrijden en in de winter met veldrijden. Door de jaren heen met de kennis van materialen en kunde van het repareren en monteren uit gegroeid tot een echt bedrijf zoals ze dat zelf noemen. In 2018 is GP Cycling officieel geregistreerd. De vraag uit de markt word steeds groter en de ruimte steeds nijpender. Op zoek naar een showroom met werkplaats raakten we in gesprek. Vanaf 1 Januari zullen zij de bovenverdieping gaan inrichten op de Veersedijk en komen zij als partner van “De Fietsen van” middels een shop in shop principe bij ons in het pand te zitten. De merken die wij al voerden zoals Cube en Giant op sportief gebied zullen voorlopig gehandhaafd worden. Daarnaast zal GP Cycling haar eigen merken presenteren. Benieuwd wat zij kunnen en doen? Neem alvast eens een kijkje op www.gpcycling.nl De feestelijke opening staat gepland voor medio februari 2021.
Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk, lucht, boom en buiten