Regionale veldritcompetitie Zuid Holland

Lijstaanvoerders rijden ook bij Swift van voren.

Nadat we de week er voor de gast waren bij wielerclub Avanti, waar de mensen van voorzitter Hans van Klaveren zo bereid willig waren om het gat op te vullen, wat door de afzegging van De Spartaan was ontstaan, kwamen de deelnemers Van de Easy Washer veldritcompetitie tradioneel tweede kerstdag in actie op het parkoers vaan de Leidse wielerclub Swift. Waar de mannen onder leiding van de coördinator wedstrijdafdeling Floris Vletter weer een mooi parkoers hadden uitgezet. Ook op De Bult waren het de gekende renners die van voren reden. Zoals Nils van Kooij, die voor de tiende maal winnaar werd, terwijl zijn naaste belager Patrick van Nunen die voor de zevende maal bloemen in ontvangst mocht nemen. Of die van Guus van Gemert, leider bij de mountainbikers, (waar zitten die gasten toch, veel te weinig deelnemers) die onder toezicht van vrouw en kinderen, opnieuw met Leon van der Hoeven stuivertje wisselde. Ook Anne Huinen won alle wedstrijden waarin ze in deze competitie van start ging, het was jammer genoeg voor haar pas de derde maal. Lijstaanvoerder bleef Marieke van Witzenburg die met haar tweede plaats weer naar behoren presteerde en daarmee goede zaken voor de rangschikking deed.. Bij de B-klassers was de zege voor Bennie van der Heuvel, zijn tweede zege in vier deelnames. Leider Bert van der Klooster had een wat mindere dag, maar zijn voorsprong in het klassement is al niet meer te overbruggen.

Zaterdag is de voorlaatste rit in de Easy Washer competitie

LET OP! DE LOCATIE VAN DIT EVENEMENT IS GEWIJZIGD! Parkoers: Parkzoom gezondheidscentrum, Tjeerd Kuiperstraat 1-31 2662 GM Bergschenhoek. Permanence: Sportcafé ‘t Ackerfietje Groeneweg 27 2661 AL Bergschenhoek

Voor renners die nog maar aan vijf wedstrijden in deze competitie hebben deelgenomen de laatste kans om nog mee te doen voor de eindprijzen en zeker ook voor de verloting van zo’n mooie Easy Washer hoge druk reiniger. Zorg dat je er bij bent, dat geldt natuurlijk voor iedereen.

Met vriendelijke groeten
Hans van Houdt
Voorveel wielernieuws; www.wielerverslagen.nl
@wielerverslagen