Regionale veldritcompetitie Zuid Holland

Nederlands Studenten Kampioenschap Veldrijden!

Interessant voor alle studenten die crossen.

Zondag 22 November is het zover, het Nederlands Studenten Kampioenschap Veldrijden! De Tilburgse Studenten Wielervereniging ‘de Meet’ heeft zich hard gemaakt om dit schitterende evenement te mogen organiseren. Nog een paar nachtjes slapen en het is zover, de cyclocrosser mag weer op pad. Laat je tubes leeglopen en maak je gereed voor een heroïsche tocht door de Tilburgse slijk. Over een parcours, wat al driemaal heeft gediend voor het officiële NK, gaan tientallen studenten (M/V) strijden om de felbegeerde titel: Nederlands Studenten Kampioen Veldrijden.
Deelname is alleen mogelijk met een veldritfiets door studenten aan HBO of Universitaire instellingen. Niet-studenten en/of mountainbikes zijn uitgesloten van deelname aan de officiële NSK onderdelen maar zijn meer dan welkom om te starten in de open-klasse. Meer informatie is te vinden op het facebook evenement: https://www.facebook.com/events/847295692056525/

Inschrijven kan via het formulier op www.nskveldrijden.nl tot 18 november, je inschrijving is geldig na het overmaken van €5,- naar NL62 RABO 0140 9639 95 t.n.v. TSWV De Meet onder vermelding van NSK Veldrijden + “je naam”. Bijschrijven op de dag zelf kost €7, contant te betalen. Let op: Je krijgt een gratis consumptie en een aanmelding op Facebook alleen is niet voldoende!