Regionale veldritcompetitie Zuid Holland

Transponder / Mylaps ProChip

Het rijden met een transponder is niet verplicht, wel aangeraden, zonder (goed werkende) transponder komt men niet in de uitslag.
Voor degene die geen transponder hebben, kunnen er indien voorradig 1 huren, kom dan wel op tijd.

Voor de tijdmeting en om een juiste uitslag te kunnen garanderen maakt de jury gebruik van Mylaps tijdmeting software. De renners zijn voor KNWU wedstrijden verplicht een Mylpas ProChip op hun fiets te hebben bevestigd. De meeste verengingen in Zuid-Holland maken ook gebruik van dit systeem en daarom gebruiken wij bij de Interclub Veldrit Competitie hier ook gebruik van. 

Bij het veldrijden mag je de ProChip ook aan met een enkelband bevestigen, dit in verband met het mogelijk wisselen van de fiets.

Zonder deze “Chip” wordt je bij deelname niet in de uitslag opgenomen!

Meer over- en waar de ProChip aan te schaffen:

MYLAPS ProChip

MYLAPS ProChip

De ProChip is geoptimaliseerd voor sporten waarbij hogere snelheden gehaald worden, zoals wielrennen, schaatsen en skeeleren. De ProChip kan gebruikt worden bij evenementen waar het ProChip systeem wordt gebruikt en op locaties waar een ProChip systeem is geïnstalleerd.  Deze chip is verkrijgbaar in verschillende varianten: de ProChip FLEX en de klassieke ProChip. De ProChip kan ook door evenementen gehuurd worden.

ProChips worden verkocht via de website van MYLAPS Sports Timing, klik hier voor meer informatie en om een ProChip (FLEX) te bestellen.