Veldrijden te ‘s-Gravendeel

De foto’s zijn gemaakt door Hans Steekers, meer mooie foto’s op zijn facebook pagina

Deelnemers geven met deelname aan deze competitie toestemming tot het plaatsen van foto’s

Het was een aangename kennismaking zaterdag 9 oktober in ’s-Gravendeel, waar de eerste rit in het GP-Cycling veldritseizoen 2021/22 werd verreden. Organiseren kennen ze wel in de Hoeksche Waard, dat bleek ook nu weer. Er was een schitterend parkoers uitgezet, waarvoor iedereen wat te halen viel, maar ook stukken waarop behoorlijk moest worden afgezien. Tevredenheid heerste echter na afloop alom. Dit was best een veldrit die voor herhaling in aanmerking komt. Er was jammer genoeg een maartje. Die komt op de rekening van de deelnemers, maar liefst een/derde van de starters had hun transponder niet in orde. De chaos bleek al voor de start, waar heel wat vragen kwamen of hun chip in orde was. Jammer genoeg moesten we daarop het besluit nemen. Dat de uitslag gerectificeerd zou worden door de handmatige controle. De juiste uitslag staat (of komt te staan) op veldrijden.com. Iedereen kan op Mylaps zien of er met niet met een goed werkende transponder werd gereden. Bij twijfel moet men niet vlak voor de start bij de jury komen om te vragen of de chip wel of niet werkt. Bij twijfel volg je dit stappenplan of bel je vroeg in de week  met Mylaps 023-7600100 en laat daar de chip checken.

 Het is absoluut de laatste keer geweest dat we niet gerelateerde chips laten meetellen voor de uitslag, geen of niet werkende transponder, geen uitslag al gaat de winnaar met groot verschil als eerste over de eindstreep.

De volgende rit in de GP-Cycling competitie is zaterdag 16 oktober bij de

Waardrenner in Weidelaan 55, 2941 RJ Lekkerkerk    

Uitslagen ‘s-Gravendeel

Uitslag A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag B+C klasse; MYLAPS Sporthive Event Results