Veldrijden bij Trias

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Vldrijden-bij-trias-A-231021-winnaar.jpg
Foto’s zijn van Henk Harrevelt, meer foto’s op zijn site harfoto.nl

Het was een prima veldrit bij Trias op zaterdag 23 oktober. Het leek wel of alles klopte, mooi weer, een schitterend parkoers dat er ondanks de regen in de dagen er voor schitterend bij lag. Kortom, alle ingrediënten die nodig zijn voor een mooie wielerdag waren aanwezig met  ook de voornaamste component, deelnemers. Die waren gelukkig in ruime mate aanwezig, veel renners en rensters hadden de weg naar het complex achter de IJsbaan gevonden. En wat bleek uit diverse gesprekken, alle deelnemers waren zonder uitzondering goed te spreken over de organisatie van de HSK Trias, waren de wedstrijden zonder uitzondering om je vingers bij af te likken. Toch was er een dinosant, de apparatuur van Mylaps liet ons weer eens in de steek. Het wordt hoog tijd de KNWU, de wielerbond die het geld van de deelnemers incasseert er eens voor zorgt dat zowel het Mylaps programma als de apparatuur eens zonder problemen gaat werken. Gelukkig werden de doortochten met de hand genoteerd, zodat er toch een uitslag kon worden gefabriceerd. Komende zaterdag gaat de GP Cycling Veldritcompetitie verder bij RWC Ahoy’  in Rotterdam, hopelijk is de opkomst dan ook naar tevredenheid.   De uitslag van de veldrit bij Trias is terug te vinden op de website van veldrijden.com

Podium A-klasse
Podium B-klasse
Podium D-klasse