Zesde rit in de GP-Cycling Veldritcompetitie bij Avanti

Zaterdag 20 november is de GP Cycling Veldrit Competitie te gast bij Avanti in Alphen aan de Rijn. Avanti is een trouwe gastheer en ook deze keer kunnen de deelnemers hun hart ophalen aan deze tak van het wielrennen. Helaas geen toeschouwers, op onderstaande links kan men zien waarom. Houd u aub aan deze regels, voorkom dat er problemen ontstaan en laten we ons gedragen als echte sporters. Eerste start B renners is om 12.00 uur, de vrouwen gaan een paar minuten later beginnen en de A-renners vertrekken om 13.00 uur. Let op, zonder (of niet goed werkende) transponder geen uitslag.

GP Cycling veldrit 2021/22Protocol Verantwoord Sporten – NOCNSF (Voorheen Regionale veldritcompetitie Zuid Holland) UPDATE | Avanti (wvavanti.nl)

Protocol Verantwoord Sporten – NOCNSF