Veldrijders opgelet, we gaan weer crossen

Uitslag B+D klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

De lichten staan gelukkig op groen, we mogen weer onbeperkt sporten. Net op tijd om nog een finale rit te rijden in het GP-Cycling Veldrit klassement. Zaterdag 29 januari gaat dat gebeuren bij de RWC Ahoy’ in Rotterdam. Men heeft daar al rekening gehouden met de mogelijkheid dat er gereden kan worden en er is een mooi parkoers uitgezet. Na afloop van iedere wedstrijd worden ook de prijzen uitgedeeld voor het klassement. Om daar voor in aanmerking te komen moet men minstens hebben deel genomen aan de helft van de twaalf wedstrijden die zijn verreden. Je kan je positie terug vinden in het hoofdstuk klassement op www.veldrijden.com Daar staan nog mee antwoorden op eventuele vragen.

Let op dat je minstens een START-licentie moet hebben om mee te kunnen doen. De kantine is open, Wel is een QR code en een mondkapje verplicht. Publiek is welkom.

Hier vind je het antwoord op de vele vragen; https://nocnsf.nl/…/coronavirus-en-sport-veelgestelde…

Let op, houd je aan de voorschriften, zoals die worden gesteld door de overheid. Zodra die definitief zijn worden die ook hier vertoond. En vergeet aub je transponder niet, is die aangemeld zowel bij de KNWU als bij Mylaps. Zonder (goed werkende) transponder kom je niet in de uitslag, hoe boos je ook bent.