GP-Cycling Veldrit bij Trias in Den Haag

Het was bijna een probleemloze veldrit, die laatste zaterdag van oktober 2022 bij HSK Trias in Den Haag.  Natuurlijk was het geweldig weer, was de ontvangst vanouds gastvrij,  hadden we een leuke opkomst, vooral bij de vrouwen is die groeiend, en waren er leuke wedstrijden te bewonderen, met mooie winnaars. Wat was er dan niet leuk, dat er opnieuw renners meededen, die of hun transponder waren vergeten of waarvan dat ding het niet doet. Als organisatie doet het pijn het pijn die deelnemers te vertellen dat ze niet in de uitslag komen, het is namelijk een regel die we hebben ingevoerd. En regels zijn om uitgevoerd te worden, of ze nu goed zijn of niet. Zaak is het om er voor te zorgen  dat je een transponder bij je hebt en dat die het doet. Aub, zorg daar voor, dan  heeft iedereen een fijne middag. Tot zaterdag bij De Spartaan in Rijswijk. Foto’s zijn van Henk Harrevelt (Harfoto) Koos T Hart Fotokoos op facebook en Mirjam Verbeek ook op facebook

Jardi Christiaan van der Lee, winnaar in de A-klasse

uitslag; MYLAPS Sporthive Event Results

A-klasse MYLAPS Sporthive Event Results

John Behrens was de beste bij de B-klassers.
Indy van Os uit Angeren bij Arnhem, moest 280 km rijden om mee te doen bij de veldrit van THSK Trias in Den Haag.
Haar inspanningen werden beloond, ondanks een lekke band in de finale ging ze terug naar huis met de overwinningsbloemen.

B+D klasseMYLAPS Sporthive Event Results