GP Cycling bij De Spartaan in Rijswijk

Uitslag

A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

B+D klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Foto’s zijn van Koos T Hart; Koos T Hart | Facebook

Het was weer een genoegen te rijden bij Wielervereniging De Spartaan in Rijswijk. Die club heeft onlangs een nieuw clubgebouw betrokken en ook aan het parkoers zijn de nodige veranderingen aangebracht. Wel is waar is nog niet alles klaar, maar het crossparkoers dat was uitgezet viel bij de meeste deelnemers in goede aarde. Mooi was dan ook dat er een ruime belangstelling was voor deze uitvoering van de vierde rit in het GP-Cycling klassement. Met 85 deelnemers was men allerzins tevreden, ook dat er mooie wedstrijden te aanschouwen waren.

Maar niet alleen met de hoeveelheid renners was men tevreden, ook de kwaliteit van de ritten was puik te noemen. Bij de A-klassers was Twan van der Drift een klasse apart. De Westlander is ook een gerenommeerde veldrijen, deed al mee aan heel wat internationale crossen, maar door omstandigheden kwam hij dit seizoen nog niet echt in actie. De cross bij De Spartaan was voor hem dan ook een mooie opstap voor e rest van het seizoen.

UItslag A-klasse

Uitslag B-klasse

Bij de B-klasse liet Julian Kerklaan zien dat hij als mountainbiker ook goed in het beeld uit de voeten kan. De renner uit Delfgauw klopte in een spannende wedstijd de winnaar van de eerste rit Julian te Winkel en Bob Overdevest. De winnaar van Trias John Behrens moest nu genoegen nemen met de vierde plaats.

Uitslag D-klasse

Indy van Os was ook bij De Spartaan in de D-klasse ongenaakbaar. De winnares van de ritten in ‘s-Gravendeel en Den Haag reed ook nu een puike rit, waarin ze met ruime voorsprong als eerste over de streep kwam.

Helaas kan de Mylaps uitslag nog niet worden geupload, dit zal zo spoedig mogelijk worden gedaan.