WTOS is de achtste etappe in de GP Cycling Veldrit Competitie

uitslag A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results Twan van der Drift

De WTOS trein in actie op eigen terrein. Meer foto’s op www.harfoto.nl.nl

Uitslag B-klasse; Julian Kerklaan

Winnaar Julian Kerklaan in acte op foto Koos T Hart. Meer op zijn facebook pagina

Uitslag D-Klasse; MYLAPS Sporthive Event Results Rozemarijn Ammerlaan

De achtste rit in de GP Cycling Veldrit Competitie, die zaterdag 3 december bij WTOS in Delft plaats vindt, is de meest pure cross in deze competitie. Geen enkele luxe, geen verkleed gelegenheid, wel veel modder, maar wel een schitterend parkoers waarop de echte veldrijder zich voluit kan uitleven. Zorg er dan ook voor dat je op tijd aanwezig bent, de eerste start voor de B+D klasse is om 12.00 uur en de A-klassers gaan een uur later van vertrek. Het parkoers is bij de Hoflaan in Delft. Zorg er voor dat je niets vergeet, schone droge kleren meeneemt en natuurlijk je transponder niet vergeet.