GP-Cycling cross bij LRTV Swift in Leiden

De Tweede Kerstdag is het tradioneel crossen bij Swift

Foto’s zijn van Koos T Hart

Quin de Groot uit Nieuw Vennep was de winnaar in de A-klasse

Uitslag A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results Quin de Groot

Leon Brouwer rijdt de laatste weken van de een naar de andere overwinning.
Ook in Leiden was he de beste in de B-klasse
Ook op 2e Kerstdag was de deelname bij de vrouwen/meisjes, weer naar tevredenheid.

Uitslag B+D klasse; MYLAPS Sporthive Event Results Leon Brouwer / Joyce van der Peet

Al sinds het begin van de Zuid-Hollandse Veldrit competitie, tegenwoordig gesteund door GP-Cycling uit H.I.Ambacht is tradioneel het terrein van de Leidse wielerclub Swift op tweede kerstdag het toneel van de Kerst cross. Ook nu zal er op de Bult een mooi parkoers zijn gesitueerd waarop het voor een ieder de mogelijkheid is om de kerstdis te verwerken. Om 12..00 uur is de eerste start voor de B+D klassers en een uur later komen de A-klassers aan de beurt. Aarzel dus niet en spoed je naar Leiden waar je gastvrij wordt ontvangen. Let op, de laatste twee wedstrijden zijn op 7 januari bij Ahoy’ in Rotterdam en 21 januari bij Barrhopoort. Niet in Barendrecht, maar op de klimheuvel in Bergschenhoek.