De Mol is klaar voor de GP- Cycling Veldrit

We gaan naar De Mol in Dordrecht op zaterdag 11 december.

Uitslag A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag B+D klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Let op de corona maatregelen

Geen toeschouwers, geen kantine, geen douches

Draag bij het inschrijven uw mondmasker, inschrijving gebeurt buiten.

Leg u licentie met de QR code omhoog op de inschrijftafel zodat die gemakkelijk kan worden gescand.

Betaal gepast, drie euro voor de leden van de organiserende clubs, 5 euro voor de rest, lig dat gepast op de inschrijftafel, maar houd afstand. Er is waarschijnlijk geen wisselgeld

Wie niet heeft betaald komt niet in de uitslag, ook niet wie er zonder (of niet werkende transponder) rijdt, of zich niet aan de gestelde regels houdt.

Een verzoek aan de deelnemers die rijden zonder (goed werkende) transponder. U mag meedoen, maar rijdt buiten mededinging. Bemoeit u zich dan ook aub niet met het wedstrijd verloop. Niet alleen voor uw eigen teleurstelling, maar de organisatie vindt het heus niet leuk uw welverdiende prijs niet uit te reiken. Moet dat echter wel doen, schrappen u ook uit de uitslag, deze regel geldt voor iedereen, niemand uitgezonderd en er wordt niet van afgeweken.

Gebruik verder je verstand, houdt je aan de regels dan blijven we allemaal gezond en kunnen we onze sport verder blijven beoefenen.

Tot slot, ieder een prettige wedstrijd gewenst en hopelijk kunnen we deze competitie zoals gepland beëindigen.

Protocol Verantwoord Sporten – NOCNSF

GEEN CROSS BIJ EXCELSIOR

In verband met werkzaamheden kan er bij de GRTC Excelsior niet worden gecrost. Daarom wordt die wedstrijd 18 december verplaatst naar het parkoers van RWC Ahoy in Rotterdam.