Veldrijden bij De Spartaan

UITSLAGEN

A-klasse; Coen Groot

Uitslagen; MYLAPS Sporthive Event Results

Coen Groot in actie

Uitslagen B-klasse John Behrens

MYLAPS Sporthive Event Results

uitslagen D-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results Eltina van Wijk

Eltina van Wijk

Regen, regen en nog eens regen, dat was het beeld van de 4e rit in de GP-Cycling veldrit competitie die zich afspeelde bij RWV De Spartaan in Rijswijk. Ondanks die nattigheid ontwikkelde zich op een mooi selectief parkoers leuke wielerwedstrijden die het aanzien meer dan waard waren.

Jammer dat er een behoorlijk aantal transponders niet werden gezien door het Mylaps systeem. Wat daar de oorzaak van is onbekend. Van de 90 deelnemers waren er 55 wel geregistreerd 35 dus niet. Daaruit blijkt dat het systeem naar behoren heeft gewerkt. Opgemerkt moet worden dat er een behoorlijk aantal deelnemers verkiezen zonder transponder te rijden, de overige hebben pech dat ze niet inde uitslag terecht komen.

Er is in deze competitie gekozen om de uitslag via Mylaps tot stand te brengen. Uitzonderingen om daarvan af te wijken zijn uitgesloten omdat iedereens wel een excuus heeft, waarom zijn transponder niet werkte. Cheque daarom dat je transponder goed werkt, is die aangemeld bij zowel Mylaps, als bij de KNWU. Bekend is dat bij de bond sinds de upgrading van hun website er nog veel fout gaat. Reclameren bij de jury van de GP-Cycling competitie heeft geen zin, protesten worden niet in behandeling genomen. Jammer maar helaas.

De volgende competitierit is zaterdag 11 november bij Trias in Den Haag.

Let op; De uitgaven 9 december bij Excelsior in Gouda gaat daar niet door. Er wordt gezocht naar een alternatief. Indien er meer gegadigden zijn, laat weten. Houd deze site in de gaten.

Bij deze veldritten zijn altijd drie vaste fotografen .

die publiceren hun foto’s op Foto Koos, op zijn facebook pagina Koos ’t Hart

(1) Facebook

Henk Harrevelt; op harfoto.nl

Cok van Herk op; (1) Facebook

Ook op Facebook staan mooie foto’s van Mirjam van Raamsdonk