Goed Nieuws en slecht nieuws

Het slechte nieuws eerst. Helaas zijn we er niet in geslaagd om voor zaterdag 9 december vervanging te vinden voor de cross bij Excelsior. Het parkoers in Gouda is te vochtig om daar op te rijden. Helaas, maar jammer. Zaterdag 9 december dus geen cros in de GP-Cycling Veldrit Competitie maar noodgedwongen een vrije dag

Het goede nieuws is dat we zaterdag 23 december wel kunnen rijden. De Delftse studenten van WTOS hebben overeenstemming met De Spartaan om op het parkoers van de Rijswijkse club te mogen rijden. De organisatie van deze competitie is beide clubs erkentelijk voor hun medewerking. Dus zaterdag 23 december niet naar de Hoflaan in Delft maar naar de Lange Kleiweg 116 in Rijswijk. De tijdstippen blijven het zelfde, 12.00 uur voor de B+D klasse, een uurtje later voor de A-klasse.