GP-Cycling Veldrit Competitie bij Barrhopoort in Bergschenhoek

De winnaar Bart Hordijk in actie op foto Cok van Herk sportactiefoto.nl (4) Facebook

Uitslag A-klasse; RACE A Klasse, Gp Cycling Veldrit Barapoort, RWC AHOY, Netherlands – Official Event Results, MYLAPS Sporthive

DE nummers een en twee in de D-klasse; Indy van Os en Eltina van wijk

Uitslag B+D klasse; RACE B & D Klasse, Gp Cycling Veldrit Barapoort, RWC AHOY, Netherlands – Official Event Results, MYLAPS Sporthive

Lennert van Straten winnaar B-klasse

afzien in Bergschenhoek

Zaterdag 6 januari is de datum  dat de voorlaatste rit van de GP-Cycling Veldrit Competitie plaats vindt. Dat gebeurt niet zoals in de agenda staat in Barendrecht, maar op de Klimheuvel in Bergschenhoek. Verleden jaar waren we daar al te gast en ook dit jaar is Barrhopoort er in geslaagd de nodige vergunningen te verkrijgen om hier weer te mogen crossen. De mannen van Dave Andriese hebben weer een mooi parkoers uitgezet, zodat een ieder zijn sport weer na hartenlust kan beoefenen. Er zijn echter wel een paar opmerkingspunten. Helaas is er geen stroom, zodat de finish apparatuur van Mylaps niet kan werken. Er moet ouderwets worden gewerkt  met potlood, en papier zodat we de medewerking vragen van de deelnemers. Maak voor iedere passage van de streep je rugnummer schoon en roep je rugnummer op zodat ieder de klassering krijgt die hij/zij/het verdient. Rugnummer afhalen is in het restaurant van Outdoor. We zijn daar te gast, dus gedraag je daar naar. Er zijn twee verkleed gelegenheden, geen troep/modder achter laten  svp. Er is geen pin, dus gaarne contant betalen. Verder vragen we ieders medewerking om er een succes van te maken. Start B+D klasse  12.00 uur , A-klasse een uurtje later.

Outdoor Valley ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos tussen Rotterdam en Den Haag. Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek