Veldrijden bij De Waardrenner

Net als de week er voor in ‘s-Gravendeel was de kennismaking bij De Waardrenner in Lekkerkerk een aangename aangelegenheid. De mannen in de Krimpenerwaard hadden er dan ook alles aangedaan om het de veldrijders naar hun zin te maken. Op het grasveld dat binnenkort wordt ondergespoten in de hoop dat het van de winter een heuse ijsbaan wordt, ontwikkelde zich dan ook leuke wedstrijden, net als in ‘s-Gravendeel was deze veldrit voorherhaling vatbaar.

De foto’s zijn van Hans Steekers, meer foto’s op zijn facebook pagina

Uitslagen

A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Foto’s van Jolanda Pauli; 16-10-2021 Regiocross in Lekkerkerk, verkennen en Cat. A | Flickr

Ando Overbeek geniet van zijn overwinning

In de A-klasse was het Ando Overbeek die het potje uit het vuur haalde. De renner uit Schoonhoven was een relatief nog onbekend gezicht in deze competitie, maar de tegenstand weet nu dat ze met een geduchte tegenstander te maken krijgen. Hoe relatief alles is bleek wel voor Gerard Kooistra. DE winnaar van verleden week kreeg nu met pech af te rekenen en eindigde daardoor pas op de 9e plaats. De leiding is nu in handen van onze Belgische vriend Gaƫl Tack, maar zijn voorsprong is nog miniem. Als men op de pagina klassement druk, krijgt men tevens de uitslag van de betreffende wedstrijd.

Uitslagen B+D klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

John Behrens stijlvol in actie

Bij de B- en D-klassers bevestigde de winnaars van vorige week hun statuur. Zowel John Behrens als Eltina van Wijk gingen er nu met de eerste prijs van door.

Eltina van Wijk voerde al snel de groep aan.

Het veldrijden gaat naar de Krimpenerwaard. Zaterdag 16 oktober is het vervolg van de GP-Cycling Veldrit competitie bij De Waardrenner in Lekkerkerk. In deze tweede rit van het seizoen is De Waardrenner, net als de eerste rit verleden week in ‘s-Gravendeel, een nieuw adres in deze competitie. Vol verwachting zijn we dan ook wat ons in Lekkerkerk te wachten staat. Let op, aanvang A-klasse 12.00 uur B-klasse 13.00 uur en D-klasse, de vrouwen starten twee minuten later. Zorg ook voor een (goed werkende) transponder, zonder rijd je mee buiten mededinging. Er zijn geen transponders te huur.

Wielerclub De Waardrenner

Adres: Weidelaan 55, 2941 RJ Lekkerkerk