De GP-Cycling Veldrit Competitie gaat door in Ridderkerk

Leon Brouwer werd winnaar in de B-klasse, meer foto’s op Home Full Page – Harfoto

Uitslagen. A-klasse; https://results.sporthive.com/events/PC2076917/races/6898143 Coen Groot. B+D klasse; https://results.sporthive.com/events/PC2076917/races/6898144 Leon Brouwer en Miranda Bik

Meer foto’s bij Harfoto.nl Ook in Ridderkerk was er een perfecte organisatie op een uitstekend mooi parkoers. OOk foto’s op; (5) Mirjam van Raamsdonk Fotografie | Barendrecht | Facebook

Het heeft er even om gespannen, maar met trots konden de organisatoren van de veldrit in Ridderkerk meedelen dat hun cross in het natuurpark de Gorzen toch door kon gaan. Ze hebben daar wel veel moeite voor moeten doen, het is dus zaak om hun inspanningen te belonen. Kom daarom zaterdag 26 november in grote getale op naar Ridderkerk om op een van de mooiste parkoersen in de GP-Cycling Veldrit Competitie de eer te bewijzen die ze verdienen. De eerste start is om 12.00 uur voor de B+D klasse, een uur later gaan de A-Klassers van start. Zorg er voor dat je goed voorbereid aan de start staat.