GP-Cycling Veldrit in Barendrecht gaat niet door, maar…

foto is van Koos T Hart, fotokoos.

Noteer in je agenda, 21 januari finale van de GP-Cycling Veldrit Competitie niet in Barendrecht maar in Bergschenhoek

Helaas gaat de veldrit op 21 januari in Barendrecht niet door. Barrhopoort, de organisator van deze cross krijgt ondanks veel inspanningen geen vergunning van Staatsbosbeheer om daar te organiseren.  Maar de leidende persoon in de Barendrechtse club, Dave Andriese heeft niet stil gezeten. De man achter de Ronde van Katendrecht is er in geslaagd om een alternatief parkoers te vinden. En wel in het Bergschenbos in Bergschenhoek, een traject waar deze veldrit competitie al eens eerder is gehouden. Nu gebeurt het op het MTB parkoers van Dirty Hill, met medewerking van Outdoor Valley, die hun kantine en kleedkamers beschikbaar hebben gesteld. Het is de laatste cross van dit seizoen, met de prijsuitreiking van de winnaars van de diverse klassementen, dus kom in grote getale  en laten we er een mooi feest van maken. Meer info op; www.veldrijden.com