DE GP-Cycling Competitie bij Avanti in Alphen a/d Rijn.

De 6e cross in de GP-Cycling Veldrit Competitie, die zich bij de WV Avanti in Alphen aan de Rijn afspeelde,  kan net als eerdere ritten betiteld worden als nat, natter, natst. Ook nu weer was Pluvius de grote spelbreker, wat niet alleen een gedecimeerd deelnemersveld opleverde, maar ook een strop voor de organiserende club Avanti, die ondanks het slechte weer, een mooi, maar door de regen zwaar parkoers had uitgestippeld. Het is niet anders en uiteraard hopen we dat we as zaterdag in Ridderkerk op betere weersomstandigheden kunnen rekenen. Ondanks alles, respect voor allen die zich bij Avanti hebben ingespannen om er een mooie wedstrijd van te maken.  Dat geldt ook voor de toeschouwers en uiteraard voor ook voor de fotograven. De foto’s zijn deze keer (uitgezonderd anders vermeld)  van Cok van Herk; (1) Facebook

Huldiging A-klasse, deze foto is niet van Cok van Herk, maar dat is wel te zien, die maakt veel mooiere

Uitslag A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag B-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag D-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results