Crossen in Ridderkerk

Foto’s zijn deze keer van Henk Harrevelt

Ook op deze site staan foto’s; Facebook

en ook die van Mirjam van Raamsdonk; Zoek je foto op Oypo

Uitslag A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag B-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag D-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Helaas, het weer in Ridderkerk was niet zoals het voorspeld was. Af en toe was het wel even droog ja, maar de regen had vooral in de A-klasse de overhand. Het zorgde er voor dat menig deelnemer na afloop niet meer door moeder of vrouw herkend werd en dat een aanwezig kind verrukt uitriep; ,, Dar rijden allemaal zwarte Pieten.” Desondanks genoten we weer van leuke crossen op een met liefde uitgezet parkoers. Dank, net als bij andere veldritten, voor de ijverige vrijwilligers.

Naast al dat moois zijn er helaas wat minder leuke berichten. Naast de afgelasting van de veldrit bij Excelsior op december verkeert ook de cross bij WTOS in nauwe schotjes. Voor het bekende parkoers wordt geen vergunning meer verleend, zoeken is naar een alternatief, maar voorlopig is die niet gevonden. Wie heeft een idee hoe we dit oplossen.

Daarnaast is Dani van der Lee zijn koersbril kwijt geraakt. .

het is deze bril, Wie wet waar die is, laat weten

Verkoop, montage, reparaties van professionele racefietsen en cyclocrossfietsen | GP Cycling

Hoewel het weer onvoorspelbaar lijkt te zijn, de vooruitzichten voor de veldrit in Ridderkerk in het kader van de GP-Cycling Veldrit Competitie zaterdag 25 november zijn niet verkeerd. Het lijkt eindelijk een droge dag te worden, dus wat let je, kom morgen lekker crossen in het Gorzenpark aan de Gorzenweg 5 in Ridderkerk. De broers Gerard en Peter Kooistra de sponsor van deze competitie hebben kosten noch moeite gespaard om dit evenement te laten slagen. Ze doen op deze zaterdag zelfs hun winkel op slot om de deelnemers een goed parkoers voor te schotelen waarop het geweldig is om hun sport te beoefenen., Dus aarzel niet en meld je aan, start voor de B+D klasse is om 12.00 uur, de A-klassers gaan een uurtje later van start, O ja, er is ook een cross voor de Funklasse, die start om 10.45 uur. Leuk om is uit te proberen of deze tak van wielersport je wat lijkt.

Facebook